Over mij

Hi, ik ben Marleen en ben getrouwd met Evert

 

We hebben 3 kinderen en sinds 2 jaar een kleinkind.
Ik ben 62 jaar en heb gewerkt als onder meer hemodialyseverpleegkundige.

Ik ben gestopt met werken toen ik mijn kinderen kreeg, ik wilde alles van hun meemaken.
Ongeveer 18 geleden startte mijn man een eigen bedrijf en sindsdien ben ik zijn rechterhand.  Ook de website is mijn ding, via online cursussen heb ik me het vak webdesign eigen gemaakt. Tegenwoordig gebruik ik WordPress om websites te maken. Websites maken is  een passie geworden, ik leer nog iedere dag bij!

Mijn andere grote passie is tuinieren. Vooral het aanleggen, bedenken van het plan van aanpak en het kweken en vermenigvuldigen van planten vind ik heerlijk om te doen.
Nu is de grote uitdaging tuinieren in Ierland. Klimaat, grond en de tijd dat ik hier ben is voor mij weer een nieuwe ervaring.

ONS VERHAAL

In 1986 zijn wij door van het werk van mijn man  in Zeeuws-Vlaanderen verzeild geraakt.

We kochten een knus boerderijtje in de polders, niet ver van Breskens.

In verband met ander werk van mijn man was het niet zo handig om in Breskens te blijven, er was nog geen internet en de mobiele telefoons waren er ook nog niet. Dus verkochten we ons huisje in de polder en verhuisden we naar België.

Ik miste de polders en in 1997 verhuisden we opnieuw naar Zeeuws-Vlaanderen, dit keer vlakbij Aardenburg.

In 2005 kochten we in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen op nog geen km van ons huis een oude vervallen boerderij. Omdat deze pal op de grens lag noemden we dit plekje: ”Landseinde”.

Daar begonnen we een B&B en legde ik een grote bezoekerstuin aan.

In 2015 hebben we de boerderij annex B&B verkocht en kochten we een apartement in Breskens met zicht op de Schelde en een romantische cottage op de Beara Penisula in Ierland met uitzicht op  Glenmore Lake en de Atlantische Oceaan.

Sinds die tijd speelt ons leven zich deels in Breskens en in Lauragh (Ierland) af.

Ons levensmotto: Niets is blijvend behalve verandering…
Share This